ناامیدی یکی از احساساتی است که همه ما به نوعی آن را تجربه کرده ایم، یکی از جاهایی که ناامیدی در آن بسیار وجود دارد ناامیدی در مسیر اهداف است یا به عبارتی ناامیدی از موفقیت است. خیلی از افراد ممکن است در زندگی خود شکست هایی را تجربه کرده باشند و همین شکست ها باعث شده که در آنها، ناامیدی از موفقیت به وجود بیاید، آنقدر که حتی دیگر هیچ وقت به فکر انتخاب هدف هم نیفتند. ممکن است خیلی از افراد خواسته، هدف و یا رویای خوبی داشته باشند ولی با این حال برای رسیدن به آن قدم از قدم بر ندارند و حتی علتش را هم ندانند که چرا به سمت هدفشان پیش نمی روند، در ادامه یک داستان از «باب پراکتور» را برایتان نقل می کنم، او در این داستان علت اینکه خیلی از افراد قدم از قدم برنمی دارند را توضیح می دهد یا به عبارتی، علت ناامیدی از موفقیت را به شکل زیبایی بیان می کند.
غلبه بر ناتوانی و شاخههای آن (ناتوانی، اسارت و محدودیت)
زمینهی احساس ناامیدیِ ناشی از ناتوانی، عبارت است از:
شخصیسازی، برچسب زدن و ارزش قائل نشدن برای موفقیتها.
وقتی افراد استعدادها و موهبتهایشان را قدر ندانند، موفقیتهای خود را نادیده گرفته و فقط بر ناتوانیها و ابعاد منفی وجود خود تمرکز میکنند. یکی از راههای مقابله با کمرنگ کردنِ نقاط مثبت خود، به دست آوردن آگاهی است. لیستی از نقاط قوت خود حتی در کوچکترین موارد تهیه و بهطور دائم آنها را مرور کنید. با این کار احساس بهتری نسبت به خود پیدا کرده و با انرژی و انگیزهی بیشتری زندگی میکنید.
در مورد کسانی که مورد ظلم واقع شدهاند شخصیسازی و خود را مقصر دیدن بسیار شایع است. در شخصیسازی، فرد خود را مسئول حادثهای میداند که به هیچ عنوان امکان کنترل آن را نداشته است. از راههای غلبه بر آن، تجدید نظر در نسبت دادن علت امور به خود است.
وقتی افراد به علت ناتوانی ذهنی یا فیزیکی، احساس محدودیت میکنند، با احتمال بیشتری به دام برچسب زدن به خود (در نظر گرفتن یک یا چند نمونه از رفتار خود و سپس تعمیم افراطی آن) خواهند افتاد. این برچسبها خیلی ساده شکل میگیرند و بهعنوان توصیفی ماندگار از شخصیت ما، درونی میشوند. برای غلبه بر احساس محدودیت، باید الگوهای فکری خودساخته را تغییر داد و تفکر منطقی را جایگزین کرد.
راه حل های چند جانبه شما همیشه چند حق انتخاب متفاوت دارید.
فقط کافی است بر روی راه های مختلف تمرکز کرده و آنها را در ذهن تجسم کنید. به خودتان بگویید که من باید به عنوان مثال ۸ راه حل مختلف برای فائق آمدن بر مشکل فعلی خودم پیدا کنم. تنها دانستن این مطلب که شما راه حل های متفاوتی پیش رویتان قرار دارند به شما کمک می کند که احساس بهتری پیدا کنید. بر طبق لیستی که تهیه کرده اید، انتخاب های متفاوت انجام دهید و کار خود را بر روی برنامه دنبال کنید.
اهل عمل باشید
شما زمانیکه به ناامیدی می رسید معمولاً شور و اشتیاق اولیه خود را از دست می دهید و دیگر حتی تمایلی ندارید که به موضوع مورد نظر فکر کنید.مسئله ای که برایتان پیش آمده دشوار است، از آن ناامید شده اید، و احساس می کنید که نمی توانید کار به جایی ببرید. بنابراین هر کاری که شما را از آن دور کند برایتان جالب تر به نظر می رسد. در یک چنین زمانی به دنبال این هستید که هر طور شده از کار اصلی طفره بروید؛ اما اگر اهداف از پیش تعیین شده را داشته باشید و مسیر مناسبی را برای خود انتخاب کرده باشید، گذر ازاین دست اندازهای کوچک نباید شما را خسته و ناراحت کند.
تعداد بازدید از این مطلب: 335
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
منتشر شده در تاریخ چهارشنبه 11 دی 1398
توسط بچه کاری
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
|
درباره وبگاه
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
آمار وب سایت
آمار مطالب کل مطالب : 2کل نظرات : 0 آمار کاربران افراد آنلاین : 1تعداد اعضا : 150 کاربران آنلاین آمار بازدید بازدید امروز : 13باردید دیروز : 42 بازدید هفته : 221 بازدید ماه : 57 بازدید سال : 593 بازدید کلی : 29412 چت باکس
دیگر موارد
|